dfrank

Nine Month Sober

long time no see - Gravid!

Kategori: Allmänt

Hellu dolls and darls long time no see!
Alltså wow vilket år, det har varit helt magiskt och det har gått i 190!
Fatta att jag och Marcus har förlovat oss och väntar bebis! - Jag är nu i vecka 30 och har alltså bara en fjärdedel kvar av graviditeten. 26 Februari är det beräknat att ploppa ut en liten pojke! Jag har rest 3 gånger till Gran Canaria, Maldiverna (!) och Zakynthos. Jag har bara en termin kvar på Malmö Universitet dessutom - jag på riktigt redan studerat 5 terminer...
 
Nu är jag i alla fall ledig efter 4 månader på praktik och kan på något sätt äntligen landa i allt som har med graviditeten och göra. Tiden har gått så fruktansvärt fort och jag tror det är på grund av att jag varit i full gång hela tiden. Det är inte förrän nu som det börjar kännas lite smått jobbigt att vara gravid (missförstå mig inte jag trivs galet bra med att vara gravid) bebisen har börjat trycka upp mot lungorna och ner mot blåsan så när jag inte springer på toa för att kissa känns det som att någon sitter på min bröstkorg ungefär haha förutom det har jag konstant halsbränna, är galet trött, snarkar så både jag själv och Marcus vaknar men jag vill samtidigt inte klaga för jag vet att det finns dem som har det väldigt mycket jobbigare. Hade jag inte kännt av graviditeten så hade det betytt att något varit fel så hellre detta då. Bebisen tumlar runt där inne i magen dagligen och verkar vara en pigg pojke. Ibland känns det som att han är redo för att ploppa ut när som helst haha.
 
Att vara gravid är helt fantastiskt och jag vill nästan inte att det ska ta slut även om nästa kapitel kommer vara ännu underbarare! - måste ändå säga att uppmärksamheten man får är det bästa haha! + att jag faktiskt känner mig vackrare än någonsin. 
Som ni kanske förstår kommer bloggen till 97 % hädanefter handla om graviditeten och därefter livet som mamma (herregud!) Jag ska verkligen försöka dokumentera alla fina/jobbiga/jävliga/fantastiska stunder mest för min egen skull men även för er som tycker det är intressant. Gud, jag får så otroligt många frågor dagligen om allt kring graviditeten det är så kul att folk är intresserade och frågar - Love it!