dfrank

Nine Month Sober

I'm back

Kategori: Allmänt

Har haft mycket med tentan dem senaste dagarna men också hunnit med en hel del annat bland annat träffat min pojkis, fick blommor och ett halsband alltså hur perfekt är han inte? Jag får ju inte äta choklad så han lurade mig genom att lägga ett halsband i istället 🙈

Har även varit och ridit Savannah igen och det gick suuuuuperbra!! Imorgon ska jag fixa stallet själv för första gången hehe spännande!!  



Himla fin tjej😍
Sen i fredags firade jag Linneas förselsedag med ett gäng brudar nästan hela linåkergänget var komplett bara Jennifer saknades 😢 till och med Lovisa var med och överraskade med att ha kommit ner till Skåne!!


Och i lördags såg jag fifty shades darker med Alicia alltså den var så in i helvete bra haha 😍😍 om man jämför med 1an var denna 100 gånger bättre!!
har även klarat av halva tiden av mitt nyårslöfte!!! 
Liiiiite störigt är det när folk ifrågasätter och påpekar att jag fortfarande dricker alkohol och det är ju socker i det blablabla no shit sherlock det vet jag mycket väl men jag sätter upp mina egna regler och eftersom jag räknat bort godis, chips, läsk, glass, kakor osv kan jag ju inte bara skriva 100 dagar utan godis eller hur? 😂 

Hur som helst har även fått hem två produkter från wish (har beställt en hel del) och dessa var perfekta!!!!
Sminkspegel med lampor! 
Träningstights inte genomskinliga på röven så jävla Nice!