dfrank

Nine Month Sober

you can count on me like 1 2 3

Kategori: Allmänt

måste säga att den här dagen faktiskt har varit ganska mysig :) det blev skolan och där gled jag runt i min guns´n roses tröja ^^ love it! Vi hade först graf och jag gjorde faktiskt absolut ingenting haha kollade på Big brother från igår ;)
efter det hade vi lunch, jag och frida skrek i glädje när vi såg att det var köttbullar och makaroner! damn vad gott det var och som vi fetade oss :P hehe
efter det hade vi engelska, jag och frida skulle sitta i biblan och jobba men vi satt bara och snackade. hade en del att ta igen nu när vi inte har träffats alls på lovet ;) och för en gång skull var vi inte hysteriska utan vi pratade i lugn och ro, man kan verkligen snacka om allt med den tösen och hon lyssnar och förstår ^^ älskar henne sjukt!
lite kul när vi såg att oregano gled in i bibland och vi båda två började fixa till håret och sånt haha XD
efter engelskan fick vi reda på att vi inte hade idrott så jag var hemma kl 2 idag! helt awsome! :P

åkte till stallet och jag måste säga att jag inte alls var sugen på att rida idag kalt och hemskt -.- haha men när jag väl kom bort på ridbanan och såg att där stod hinder blev jag lite mer motiverad :) hon kändes sjukt seg precis i början men när jag väl hade tagit ett litet skutt över hindret och börjat jobba henne gick hon riktigt fint :) när jag sen började ställa henne fram och tillbaka, göra mycket volter och flytta henne släppte hon alla spänningar och gick AS fint på tygeln, hon var riktigt stadig och hon bar upp sig själv på ett helt fantastiskt sätt! riktigt kul att hoppa henne idag också för hon tog perfekta språng hela tiden och lyssnade mycket bra på mig! :)

nu har jag bara gjort lite instuderingsfrågor till körkortsteorin måste väl ta tag i naturvetenskapen eftersom vi har prov på torsdag -.- döda den! imorgon planerar jag att köpa en ny piercing och ta ut läkepiercingen! :D ska bli fett nice (y)

älskar verkligen den här bilden på mig och frida från insparken förra året ^^