dfrank

Nine Month Sober

Alla tankar som snurrar.

Kategori: Allmänt

Har ett inlägg i mitt utkast som jag tänker ofta på, skrev det för typ 3 månader sen och det handlar om allt det här ansvaret man skriver upp sig på när man har egen häst minsta lilla snedsteg kan innebära att allt skiter sig det är ju stora djur och försiktiga är dem minsan inte.....
Grejen är den att jag inte längre ser någon fördel alls faktiskt med att ha en egen häst det är så otroligt mycket ansvar och stress och press och jag vet inte hur länge till jag orkar gå runt och vara ständigt orolig för att hon ska gå och skada sig eller något sådant.
Sen är det inte bara därför såklart känner även att jag kommit upp i den åldern när man börjar få andra mål i livet som att flytta hemifrån, spara pengar, resa och det är jävligt svårt när man har en egen häst som ska betalas och skötas och tänkas på hela tiden och som sagt jag ser ingen fördel med att ha egen häst längre min plan just nu är att komma ut på tävlingar med Iluzja och få sålt henne någon gång efter jul-våren typ och sen hitta en medryttarhäst som jag kan tävla och som passar mig bättre än vad Iluzja kanske gör, hon är egentligen alldeles för känslig och svår för mig, mitt självförtroende går verkligen upp och ner på henne det går bra när vi tränar för tränare men just det här att det kan gå skit bra ena dagen och kaos nästa dag är jag trött på....hon behöver en mer erfaren ryttare bara till att erkänna! Hon behöver utbildning och det tror jag att någon annan kan ge henne bättre förutsättningar för. Sen är det ju också så att under tiden som jag haft henne har jag gått över till dressyr och jag tror faktiskt att hon hade varit gladare om hon hade fått hoppa istället samtidigt som jag hade velat rida en läromästare som kan lära mig istället för att jag ska lära hästen.....

Längtar fan efter att rida en häst som inte är mitt ansvar på det sättet när det gäller allt runtomkring ridningen....

detta är mitt beslut så är det bara...jag sa detta redan i somras egentligen men sen köpte jag ändå en massa tävlingskläder men som sagt jag ska inte sluta rida, vill bara slippa all stress som det innebär att ha egen häst.

Det har typ inte varit roligt alls sen jag blev 18 och fick hela ansvaret själv det är ändå 3 år som jag hållt på att vela men nu känner jag bara, nej det räcker nu. Jag måste våga fatta mina egna beslut.
Tack och hej.