dfrank

Nine Month Sober

mitt 2012, del 2!

Kategori: Allmänt

 
efter studenten var det dags för ännu en resa denna gången bar det av till spanien igen med mina töser Linnea Lovisa Sofie och Fanny! hur kul som helst med dö snygga killar på hotellet, nattdopp i havet, mitt första skum party och mycket mer!!
 
när jag var i spanien dog min fina katt Frankie som vi hade haft i typ 5 år och det tog hårt....men den sorgen tacklade jag genom att köpa Martini som är mitt nya busfrö haha han blir bara jävligare och jävligare men gud vilken personlighet! såhär oskyldig såg han ut när han kom hit...det har ju förändrats kan jag säga ;)
 
det var ungefär nu jag fick för mig att jag skulle börja spela fotboll haha vilket inte blev en långvarig karriär men kul var det att vara med i ett lag och känna gemenskapen! Det blev ju lagfest också, något som jag kommer ihåg haha det var kul! det var nu jag och Indre började umgås mer och insåg att vi hade super mycket gemensamt något som jag är glad över vet inte om jag hade klarat mig igenom vissa saker utan henne vid min sida <3
 
Landskrona karnevalen, sjuuuk kväll på fredagen i Landskrona där vi även sov över och dagen efter tillbringade vi också med våra kära pojkar haha ;)
sen blev det poolparty i värmö, underbart väder med fina vänner!
En myskväll ute i Billeberga med Pontus Patrik Indre Jimmie och Emilia, dricka, vattenpipa och spel oh så mysigt det var trots att det spöregnade haha!
Har även varit på Liseberg där jag vann ett marabou!! skrek i alla karusellerna med min älskade bror fastklistrad vid min sida ;)
 
sen var vi på Bakken med släkten, nog det sista vi gjorde tillsammans med morfar innan hans sjukdom tog över...
 
jag behövde koppa av så jag och Linnea tog en sista minuten resa till Bulgarien, Sunny Beach, så vackert det var och sjukt kul med min tös, jävligt bruna blev vi också! en resa som behövdes just då! Vi hade en oförglömlig festkväll som bara skulle bli lugn....det blev något helt annat haha!
 
Eftersom jag hittade på så mycket under sommaren, blev ridningen lidande och jag tappade intresset, hade det inte varit för min mamma hade jag sålt min vackra Iluzja men istället bytade jag stall för att få tillbaka inspirationen, vilket hjälpte! bytade till ett stort stall utanför Eslöv och trivs som fisken i vattnet!
 
den 7/9-2012 gick morfar bort...kan inte beskriva känslan jag hade, den här tiden innehöll tårar och ingen mat, jag kunde inte äta och inte förstå hur jag skulle ta mig igenom det...men det gjorde jag till slut på sätt och vis, man lär sig att leva med saknaden efter någon man veeerkligen älskar men han finns alltid med oss och jag ska göra stora ting för hans skull <3
tur man har sina fina vänner, Indre satt och grät med mig den dagen och lovisa la ett paket i min postlåda med dessa sakerna: fina ni!!
tiden gick, jag jobbade och jobbade kan man säga haha den 29 September började jag min YH-utbildning i Eslöv! Förpackningsteknik, visste knappt vad det var men jag har visat mig vara bra på det haha får VG på allt och lyckan sprudlar! morfar kollar ner på mig nu och apploderar känner jag!
älskar verkligen min klass som gör att man vill dit! skolstarten innebar mycket ny vänskap <3
vi har även haft en klassfest som blev över förväntan lyckad haha så roligt det var!!
 
blev också en maskerad fest i kågeröd och jag var en bad asssss polis!!
 
den 16/11-2012 gjorde jag min andra tatuering såååå fin den är och jag kollar ofta på den och bara älskar och tänker på min fina morfar <3<3
 
får ju inte glömma alla fina kvällar med gänget i Jimmies & emilias lägenhet och hemma hos Bratte med dricka och pilkastning! mysiga kvällar vi aldrig glömmer!
 
julafton tillbringades först framför morfars grav sen vidare hos underbara släktingar!
 
nyår idag och det firas med dem finaste vännerna och bror! Mot nya äventyr haha 2013 ska leverera!!