dfrank

Nine Month Sober

Vilken vändning!

Kategori: Allmänt

Wow hade superångest innan för jag jobbade inatt sen kunde jag bara sova typ 4 timmar i morse och jag tänkte typ hur fan ska jag orka jobba en natt till när jag ska upp och dra till skolan klockan 10 imorgon bitti-kill me! 

Men så åkte jag till stallet och min pärla gick heeeeeeelt fantastiskt alltså och jag fick tillbaka livslusten igen haha fy fan alltså vilken känsla när det klickar hela passet igenom vi kan ju det här! Känns verkligen som att det är hon och jag mot världen nu och att vi jobbar tillsammans och inte mot varandra! Det är detta jag har väntat på i såhär 3,5 år liksom och det är NU det händer! Har aldrig tyckt att ridningen varit så rolig som den är just nu känner mig awsome typ haha! 

Övade mycket på att ha henne rak och att inte fibbla för mycket med händerna utan vänta på att hon ska svara på mina hjälper och slappna av jag MÅSTE rida henne så alltid men man har ju sina ovanor som kommer och går hela tiden och mina är att jag blir hård och stum i handen-usch! I alla fall så svarade superbra nästan direkt och sen red jag lite över travbommar också (måste börja någonstans). Har börjat galoppera henne nu också dock utan krav försöker bara få henne att slappna av och jobba framåt (y)