dfrank

Nine Month Sober

Tävling!

Kategori: Allmänt

idag blev det tävling i Annelöv..

Framhoppning: hon kändes verkligen jättefin! dock var paddocken väldigt djup och gropig vilket var jobbigt för man visste inte hur mycket man vågade dra på. Det enda felet var att hon fick för sig att byta galopp precis före räcket hela tiden men men. Började nog rida fram alldelles för tidigt för sen fick vi stå och vänta ett bra tag på att det skulle bli min tur. Svin varmt var det också!

90cm.
Tror att hon rev 3 hinder, det kändes verkligen inte bra jag fick inte rätt på distanserna och Iluzja hade dålig galopp. Vet inte vad det berodde på men en liten besvikelse blev det eftersom det gick så bra på förra träningen!

1m.
Exakt samma sak i denna klassen och vi rev 4 hinder tror jag. Men men vad ska man göra åt det vi kan ju bara fortsätta träna! Jag dömmer inte Iluzja för det var första gången vi tävlade 1m och det var första gången vi tävlade på gräs, kan ju vara de långa galoppsträckorna som inte funkar om vi ska kunna ha den galoppen som vi igentligen ska ha? aja träna träna! Mitt hjärta är ju trotts allt bara 8år. Malin var med och tittade idag och hon sa att Iluzja har fått mycket bättre galopp nu och att hon hoppar bättre och det gör hon verkligen, vi funkar tillsammans nu, måste bara få in flytet och rutinerna! Dom ska börja bygga paddock i nästa vecka då blir det mycket lättare för mig att träna hoppning hemma och jag längtar som in i!!!!!

jag har typ bara sovit hela eftermiddagen jobb imorgon igen......tre veckor kvar.....tre veckor kvar!