dfrank

Nine Month Sober

Årssummering

Kategori: Allmänt

Sitter just nu hemma hos Linnea och kollar film ska fira nyår ikväll med dem bästa av dem bästa! 

Året som gått har varit både bra och dåligt det började med att jag fick sparken, det kändes så jävla förnedrande! Tack och lov var jag medlem i världens bästa fackförening och en månad efter min uppsägning hade jag fast jobb, på samma företag! 1 månad senare hade jag fått 3000kr i läneförhöjning men blivit flyttad till en avdelning som jag inte trivdes på haha så lite pest eller kolera men är ändå tacksam för allt! Detta ledde dock till att jag sökte till högskolan där jag först inte kom in och hela min värld rasade IGEN men till slut stod jag som första reserv på media och kommunikationsvetenskap i Malmö och kom in på uppropsdagen! Så just nu studerar jag på högskolan och är tjänstledig från mitt fasta jobb samtidigt inte fy skam? Det är så otroligt roligt att studera och jag har träffat så sjukt många nya vänner ❤️❤️ 

Detta året har jag även flyttat två gånger haha från min 2a i Landskrona till en 1a 2 trappor bort sen hem till mormor i Malmö när jag började studera så nu är jag en Malmöbo det trodde jag ALDRIG haha 

Jag har haft det rätt lugnt med resandet detta året, åkte till Kreta i somras med min fina älskade familj och Linnea! Helt underbart var det och jag kommer lätt åka dit igen! 

Jag har inte förlorat någon som stått mig nära detta året heller pepp pepp ❤️

Jag tar steget in i 2017 med öppet sinne (haha säger man så?) jag brukar inte ha nyårslöften men denna gången tänkte jag faktiskt ha det! 

Ska testa på 100 dagar utan onödigt socker och då inte bara godis osv utan även se över den vanliga maten jag stoppar i mig (finns en grupp på Facebook för detta)