dfrank

Nine Month Sober

arg

Kategori: Allmänt

åh fick ett sammanbrott innan, nog för att man ska gå i skolan i 30 timmar sen när man väl kommer hem vill dom att man ska göra läxor!....vem fan pallar det?
Kan dom inte bara trycka in allt skolarbete UNDER skoldagen så att man slipper fortsätta när man kommer hem, eller så kan dom ju alltid låta oss sluta en aning tidigare så att man kan plugga dom meningslösa timmarna man skulle varit i skolan. Allt blir bara halvdant just nu för att man kollar på den supermysiga kudden som ligger bredvid en och inte fan vågar man prova den för då somnar man GARANTERAT
Dom kan ju annars planera vårat schema lite bättre så att man slipper ha 2 och en halv timmes håla...PÅ EN MÅNDAG! Inte mänskligt att gå igenom denna ständiga stressen...när man väl har en timmes ledigt sitter man och får panikångest för att man tycker att något fattas som alltid hänger efter en...nä men juste kan det vara läxorna kanske?
ELLER varför lägger man ett prov på måndag eller tisdag? inte en jävel orkar eller har lust att plugga på helgen, det är ända tiden man kan lägga ner på att göra roliga saker, hade lärarna fått bestämma hade man suttit klistrad framför läxan dygnet runt, 24/7. Tacka fan för att det snart är student! frihet! sovmorgon! tid! MAN FÅR BESTÄMMA ÖVER SITT EGET LIV!

Nej jag har inte pms jag är bara jävligt arg och trött på att aldrig ha någon tid över, vill ha mitt liv tillbaka!